top of page

It's not what you look at that matters, it's what you see

Wie is Antoinette?

Antoinette van Alphen Coaching Wassenaar

Over Antoinette

Inspiring & Energizing: intensief, effectief en inspirerend, met ongekende impact!

Antoinette van Alphen is al 30 jaar een professionele en – internationaal - zeer ervaren trainer, coach, psychologe, succesvol ondernemer en inspirator. Haar drijfveren: ze is nieuwsgierig naar waarom mensen doen zoals ze doen, wat hen motiveert en inspireert. Waarom sommigen ongelukkig zijn en anderen heel succesvol, gelukkig en energiek.

Antoinette beschikt door haar jarenlange wonen en reizen over de hele wereld over een zeer vrije blik op de wereld en 'de mens'. Deze ruime visie stelt haar in staat om in haar werk out of the box te denken en snel te schakelen tussen geschikte invalshoeken en technieken. Door continu met andere mensen, groepen en organisaties te werken, is zij flexibel, kan ze snel scherp analyseren en heeft ze een sterk improvisatievermogen.

Expertise

Antoinette geeft haar programma's 

vorm in aantrekkelijke Workshops & Coaching op mooie locaties.

 

Als MTC Outdoor Europe creëert zij al 30 jaar Trainingen rondom Leiderschap, Teambuilding, Cultuurverandering, Diversiteit en Management Development. Daarnaast verzorgt ze ook supervisie.

Holistische stijl

Je bent bij Antoinette weinig tijd kwijt met uitleg, zij komt meteen to the point.

Haar werkwijze geeft je inzicht, energie en inspiratie om je van je verlangens, behoeften en mogelijkheden bewust te worden en te realiseren. 

 

Antoinette wil je graag laten ervaren dat je echt  meer kan dan je denkt.  Ze  hanteert daarbij een holistische aanpak, uniek en bewezen effectief.

Met als resultaat meer energie, zelfvertrouwen, plezier en daadkracht. Dé start om juist te kunnen handelen en krachtige keuzes te maken vanuit je hart.

Antoinettes kracht is dat ze zowel specialist is als tegelijkertijd het totaal overziet.

Wil je eten hoe anderen haar hulp ervaren hebben? Lees dan de reviews of neem even contact op.

bottom of page