top of page

Topmanagers en Intuitie


Als ik Topmanagers vraag: gebruiken jullie je intuïtie? Dan steekt driekwart bevestigend de hand op.

En als ik dan vraag: weten jullie hoe die intuïtie dan werkt? Dan is het erg stil..een beetje beschaamd, want meestal hebben ze snel een antwoord klaar.. En als ik dan vraag willen jullie wel leren hoe het werkt? Dan zijn ze zeer geïnteresseerd!

Je maakt gebruik van je Intuïtie maar aarzelt om deze professioneel in te zetten.

Toch kun je het! Wij trainen je om je Intuïtie zo te ontwikkelen dat je er niet alleen in je privé leven, maar ook zakelijk op kunt rekenen.

Je herkent het onderscheid tussen Intuïtie, emotie en verstand.

Door onze uitleg aan de hand van praktische voorbeelden leer je 'vage gevoelens' om te zetten in bruikbare informatie. Je persoonlijke en professionele doelen worden helder. Intuïtie is de sleutel voor succesvol functioneren. Wij geven op een verrassende en boeiende wijze inzicht in hoe jouw Intuïtie werkt. Wij trainen je om Intuïtie als management kwaliteit in te zetten. Je ervaart hoe je Intuïtie eigelijk al gebruikt en geven je technieken, oefeningen en tips om meer op je intuïtie te varen. Met een effectieve Intuïtie ontwikkel je een gezond zelfvertrouwen. Snelle besluitvorming en vlotte actie is het resultaat. Grensverleggend!

Onze Professionele Intuitie workshiop & Coaching daagt je uit om vertrouwde denkbeelden te verruimen. Nieuwe concepten en nieuwe vaardigheden vergroten dan je zelfinzicht en zelfvertrouwen. Veel onbegrijpelijke situaties worden herkenbaar. Een avontuur met een hele praktische impact voor jou of je team!

Interesse in het ontwikkelen van je Intuïtie? Bel 070 512 44 44 of mail Antoinette

#Intuiite #zelfontplooiing

Blog

Featured Posts
Archive
Volg ons op
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
bottom of page